O viaţă fără violenţă ?!

Una dintre postările asupra cărei voi revenii este cea despre violenţă. De ce ? Pentru că a fost unul din principalele motive pentru care mi'am făcut acest blog. Totu' a pornit de la acel video văzut pe un renumit site de cocalăreală să zic aşa. În acel filmuleţ am văzut cum un distins domn folosea o fetişcană , mai mult de 19 nu îi dau , pe post de sac de box. Se pare că domnişoara l'ar fi înşelat pe stimabil aşa că acesta îi aplica o corecţie. De parcă nu era de ajuns să văd filmuleţul am şi urmărit rubrica de comentarii preţ de vreo 3 ore. Am fost şocată să văd că majoritatea comentariilor erau de genul : ' bine i'a făcut ! trebuia să se urce cu picioarele pe ea ! eu i'aş fi făcut mai multe ! ' etc. Credeam că trăiesc în anul 2010 D.H. , dar după acel video şi comentariile citite puteam să jur că sunt în anul 2010 Î.H. ... Sunt 'n' metode de a pedepsii o greşeală majoritatea mult mai eficiente decât bătaia ! De multe ori rănirea orgoliului doare mai tare decât o palmă sau un pumn , asta fiind valabil pentru ambele sexe. Bine'nţeles că nu m'am abţinut şi mi'am exprimat urările de bine pentru acel domn şi cei ce îl susţineau. Am fost făcută bagaboantă ca aia din clip. Eu îmi argumentasem afirmaţiile aşa că am cerut exact acelaşi lucru şi de la cei ce mă făcuseră aşa. Bine'nţeles că nu am primit nici.un reply. Încă o dovadă că animalele , deşi nici măcar animale nu pot fi numite , ce susţin şi încurajează asemenea fapte nu au pic de creier în căpşor.
Ce e mai rău e că sunt FEMEI care stau lângă pramatii de genul. Fetelor e viaţa voastră ! Luaţi atitudine şi nu vă mai lăsaţi călcate în picioare , există centre unde puteţi fi ajutate ! :)
Vreau să cred că lumea asta nu se duce dr*cu' de tot dar cu asemenea comportamente şi mentalităţi tind să cred că da. O viaţă fără violenţă ?! Vis imposibil de realizat sau lipsa de hotărâre de'a face ceva cu adevărat ?

1 comentarii:

Praph spunea...

O urma de pesimism.. >:)

nu-i dracu' chiar asa negru, doar ca e usor sa cazi dintr-o extrema in cealalta. Cei ce te-au acuzat, vor fi lesne tentati sa dea in romantisme extreme. S-ar sinucide din iubire, decat sa isi ucida orgoliul...
Traim in 2010 d.Hr... doar ca mai avem nevoie de timp, ceea ce nu am avut nicicand suficient.

Trimiteți un comentariu

Pagini